Behandlinger

zoneterapi i Nørresundby
Zoneterapi

Zoneterapi kan udføres på hænder, fødder, ansigtet og ørene. Zoneterapi erstatter ikke lægebesøg, men har en dokumenteret positiv effekt på kroppen. Zoneterapi kan lindre smerter og booste energien.

kraniosacral
Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi udspringer osteopati og er baseret på at øge cirkulationen af den kranio-sakrale puls, som er cerebrospinalvæsk, der pumpes rundt i kroppen. Stress, skader og traumaer kan danne blokader af denne cirkulation, som en erfaren kranio-sakral terapeut igen kan frigive ved nænsomme tryk på de rette punkter.

mere energi
Øget energi

Både behandlingsformer kan hjælpe med at stabilisere energihushold og føre til øget energi og overskud i hverdagen.

kraniosakral terapi mænd
Hovedpine og migræne

Regelmæssig zoneterapi afhjælper og forebygger ved kronisk hovedpine og migræne.

24876086_s-e1523891386491-freshblue
Den kranielle osteopati

Kranio-Sakral systemet består af kraniet og ansigtsknogler, nakken, rygsøjlen, de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv, korsbenet og halebenet. Terapien arbejder med nervesystemet og kan influere positivt på alle kroppens funktioner.

behandling børn
Behandling af børn

Børn har ofte stor glæde af zoneterapi og kranio-sakral terapi. Det er ufarlige behandlingsformer og der er ikke nogle bivirkninger kendt. Behandlingerne er blid, men med stor effekt.

vand
Rigelig med væske

Efter behandlingerne er det en god idé at drikke meget vand for at hjælpe kroppen med at afskille sig med belastende stoffer.

Kontakt